-::-: MAKLUMAN SEMASA :-::-


Selamat Datang ke blog rasmi PIBG SK Serkam Darat.Sekolah Bestari Malaysia Luar Bandar.

Selamat datang ke Blog PIBG SK Serkam Darat. Sekolah Bestari Luar Bandar. Blog ini diwujudkan adalah bagi memberikan informasi dan maklumat terkini untuk semua.

PERMOHONAN MEMASUKI KELAS PRA SEKOLAH SK SERKAM DARAT 2017 KINI DIBUKA. SEGALA MAKLUMAT LANJUT SILA RUJUK DENGAN PRA SEKOLAH SK SERKAM DARAT.

Makmal ICT SK Serkam Darat sudah boleh digunakan tetapi kali ini penggunaan adalah terhad kepada kedatangan dengan guru sahaja. Murid-murid adalah dilarang masuk ke Makmal ICT tanpa guru. Untuk tempahan sila berhubung dengan juruteknik Komputer. Harap Maklum.

Bagi murid yang berpindah dari sekolah lain sila ambil buku teks di sekolah lama, Terima Kasih.

Tahniah kepada semua ajk PIBG yang telah dilantik , semoga dapat memberikan satu revolusi organisasi yang lebih mapan. Amiin,.

ANDA ADA USUL, CADANGAN, MAHUPUN KEMUSYKILAN? BERHUBUNGLAH DENGAN PIBG SK SERKAM DARAT. KITA BINCANG DAN SELESAIKAN BERSAMA-SAMA. MUAFAKAT MEMBAWA BERKAT.

SAMBUTAN HARI GURU TAHUN 2016 - SEMUA AJK PIBG DIJEMPUT BERSAMA-SAMA MEMERIAHAN SAMBUTAN KALI INI. GURU PEMBINA NEGARA BANGSA.

ANDA INGIN MENYALURKAN SUMBANGAN? TAPI TAK TAHU NAK BUAT MACAM MANA? HUBUNGI SAHAJA PIBG SK SERKAM DARAT.

SUMBANGAN

Sekolah Kebangsaan Serkam Darat bersama dengan PIBG SKSD telah merangka pelbagai aktiviti bagi memberikan semangat, ilmu, motivasi dan aktiviti pembentukan sahsiah terpuji untuk anak-anak SK Serkam Darat.

Dari itu, pihak sekolah dan PIBG SK Serkam Darat amat mengalu-alukan segala bentuk sumbangan dari semua pihak bagi menyumbangkan pelbagai bentuk sumbangan bagi menampung pelbagai bentuk program bagi memberikan ilmu dan pembentukan sahsiah murid.


Bagi sumbangan berbentuk kewangan boleh salurkan terus ke akaun ini :-

PIBG SK Serkam Darat
MAYBANK
5540 5360 3899

atau 

boleh berhubung terus dengan 
Bendahari PIBG SK Serkam Darat

EN FAZLI BIN HASIN
017-6748713

Segala sumbangan dan bantuan anda , kami dahului dengan ucapan terima kasih.
Semoga dengan keikhlasan anda akan memberikan kejayaan untuk sekolah, bangsa dan negara.
No comments:

Post a Comment