-::-: MAKLUMAN SEMASA :-::-


Selamat Datang ke blog rasmi PIBG SK Serkam Darat.Sekolah Bestari Malaysia Luar Bandar.

Selamat datang ke Blog PIBG SK Serkam Darat. Sekolah Bestari Luar Bandar. Blog ini diwujudkan adalah bagi memberikan informasi dan maklumat terkini untuk semua.

PERMOHONAN MEMASUKI KELAS PRA SEKOLAH SK SERKAM DARAT 2017 KINI DIBUKA. SEGALA MAKLUMAT LANJUT SILA RUJUK DENGAN PRA SEKOLAH SK SERKAM DARAT.

Makmal ICT SK Serkam Darat sudah boleh digunakan tetapi kali ini penggunaan adalah terhad kepada kedatangan dengan guru sahaja. Murid-murid adalah dilarang masuk ke Makmal ICT tanpa guru. Untuk tempahan sila berhubung dengan juruteknik Komputer. Harap Maklum.

Bagi murid yang berpindah dari sekolah lain sila ambil buku teks di sekolah lama, Terima Kasih.

Tahniah kepada semua ajk PIBG yang telah dilantik , semoga dapat memberikan satu revolusi organisasi yang lebih mapan. Amiin,.

ANDA ADA USUL, CADANGAN, MAHUPUN KEMUSYKILAN? BERHUBUNGLAH DENGAN PIBG SK SERKAM DARAT. KITA BINCANG DAN SELESAIKAN BERSAMA-SAMA. MUAFAKAT MEMBAWA BERKAT.

SAMBUTAN HARI GURU TAHUN 2016 - SEMUA AJK PIBG DIJEMPUT BERSAMA-SAMA MEMERIAHAN SAMBUTAN KALI INI. GURU PEMBINA NEGARA BANGSA.

ANDA INGIN MENYALURKAN SUMBANGAN? TAPI TAK TAHU NAK BUAT MACAM MANA? HUBUNGI SAHAJA PIBG SK SERKAM DARAT.

LAPORAN AKTIVTI

PIBG SK Serkam Darat bertekad memberikan perubahan drastik terhadap minat dan semangat menimba ilmu dikalangan anak-anak Serkam Darat. Banyak aktiviti telah dirangka dan dilaksanakan ke arah itu. Berikut adalah laporan dari setiap aktiviti yang telah berjaya dilaksanakan.

LAPORAN LAWATAN PENANDA ARAS KE SM SAINS MUZAFFAR SYAH

LAPORAN PROJEK MENGECAT KELAS 4 KREATIF

LAPORAN PENGLIBATAN AJK BIBG DALAM SAMBUTAN HARI GURU 2016

LAPORAN MSEYUARAT AJK PIBG KALI PERTAMA

LAPORAN PROJEK MENGECAT KELAS 4 INOVATIF

LAPORAN PROJEK MENGECAT KELAS 5 INOVATIF


No comments:

Post a Comment